Bel nu voor informatie: 076 515 50 76

Welkom

image

Bent u op zoek naar kleinschalige liefdevolle opvang voor uw kind in een huiselijke sfeer, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Welkom

Gastouderopvang is een erkende vorm van kinderopvang in het huis van de gastouder, met strenge kwaliteitseisen onder controle van een erkend gastouderbureau. In mijn geval Kober kind aan huis. Vooral voor kinderen voor wie de groepen op een kinderdagverblijf te groot zijn, of voor ouders die flexibele opvang nodig hebben, is dit een goede vorm van kinderopvang.

Ook voor kinderen die snel over geprikkeld raken, op een kinderdag verblijf omdat het er te druk is, is dit een goed alternatief. De kinderen worden op een professionele manier verzorgt en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht per kind. Doordat er maar 1 leidster is zal het kind zich “sneller” thuis voelen.

Dushi’s werkt momenteel met een kinderaantal van maximaal 5 kinderen in de leeftijd 0 tot/met 4 jaar. De opvang is in de basis voor overdag, maar deze kan in overleg ook ’s avond en eventueel ’s nacht plaatsvinden. Bij wisselende diensten van u of uw partner kan gastouderopvang de uitkomst bieden.

Als u de behoefte heeft aan kleinschalige opvang voor uw kinderen bent u bij Dushi’s aan het goede adres.

 

 

Dushi's Gastouderopvang

Elzenbroek 48, 4822 Breda
Tel.: 076 515 50 76
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bent u op zoek naar kleinschalige liefdevolle opvang voor uw kind in een huiselijke sfeer, dan bent u bij ons aan het goede adres.