Bel nu voor informatie: 076 515 50 76

Wie is gastouder Ramona

image

“Mijn naam is Ramona Jansen van der Veen, in 1979 geboren te Curaçao met een Nederlandse vader en een Indische moeder."

Wie is "Gastouder Ramona"

Ik ben getrouwd met Johan Jansen en samen wij hebben wij een dochter Céline (1½). Mijn man heeft nog 2 dochters, uit zijn 1e huwelijk, Sanne (10) en Fleur (8), welke om het weekend bij ons zijn.

Na mijn opleiding en enige jaren werkervaring op Curaçao ben ik in 2001 in Nederland komen wonen. Hier heb ik een aantal jaar voor Kober kindercentra gewerkt als vaste medewerker van de invalpool. Daardoor heb ik veel ervaring op mogen doen met de verschillende werkmethodes binnen de kinderopvang, peuterspeelzalen, voor-, tussen- en naschoolse opvang.

Nu mijn dochter bijna 2 jaar oud is vind ik de tijd rijp om te stoppen als pedagogisch medewerkster binnen de kinderopvang en als gastouder te gaan starten voor Kober kind aan huis.

De naam Dushi’s voor mijn gastouderopvang is ontstaan vanuit mijn Curaçaose achtergrond. Dushi’s betekend Schatjes, vertaald vanuit het papiaments.

 

Dushi's Gastouderopvang

Elzenbroek 48, 4822 Breda
Tel.: 076 515 50 76
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bent u op zoek naar kleinschalige liefdevolle opvang voor uw kind in een huiselijke sfeer, dan bent u bij ons aan het goede adres.